Elysium & Beautycadeau

Elysium

Kopen



met beautycadeau een dagje ontspannen bij elysium in bleiswijk

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je het sfeervolle wellnessresort Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Neem een duik in het sprookjesachtige binnenbad of ontspan in de jetstreambaden.

Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakesh-sauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof u een dagje op vakantie bent. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium.

Heb je zin in een dagje wellness bij Elysium maar ben je geen fan van bloot? Bezoek ons dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het iedere maandag en elke laatste donderdag van de maand badkledingdag. Liever genieten van een Dagje Wellness maar dan alleen met vrouwen? Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag bij Elysium. Bezoek de website van Elysium voor meer informatie.