ICI PARIS XL & BeautyCadeau

ici paris xl

De plek voor een echte beauty

Op zoek naar een cadeau voor iemand die gek is op parfum en beauty producten, maar twijfel je over wat te kiezen? Dan biedt BeautyCadeau uitkomst! Onze giftcard kan namelijk vrij besteed worden bij alle filialen van ICI PARIS XL.

BeautyCadeau kan aan alles bij ICI PARIS XL besteed worden en mag in delen worden gebruikt, zo heeft de ontvanger zelfs meerdere keren plezier van je cadeau. De gift card heeft het formaat van een pinpas, waardoor deze gemakkelijk in een portemonnee past en je deze altijd bij de hand hebt.

Let op: de BeautyCadeau kaart is online niet te verzilveren in de ICI PARIS XL webshop.

ICI PARIS XL
ICI PARIS XL is dé beautyspecialist van Nederland. Het uitgebreide assortiment met producten op het gebied van parfum, cosmetica en huidverzorging in combinatie met het uitgebreide advies op maat en de perfecte service is wat ICI PARIS XL zo bijzonder maakt. Het is dan ook geen wonder dat zij ieder jaar worden verkozen tot ‘Beste Parfumerie van Nederland’. Met onze BeautyCadeau cadeaukaart kun je bij alle filialen van ICI PARIS terecht en dat zijn er inmiddels meer dan 100! Klik hier voor een locatie bij jou in de buurt.

Het voordeel van BeautyCadeau is dat deze gift card niet alleen bij ICI PARIS XL gebruikt kan worden, maar bij in totaal meer dan 600 locaties. Denk hierbij aan alle filialen van RITUALS, Ariane Inden, Sunday’s en wellnesscenters zoals: De Zwaluwhoeve, Elysium, Spa Puur, De Veluwse Bron & Spa Sense.

Kortom: het perfecte cadeau om iemand heerlijk in de watten te leggen.

ici paris xl