rituals & beautycadeau

rituals

Geef een betekenisvol moment cadeau

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor iemand die gek is op Rituals-producten, maar weet je niet wat je moet geven? Verras je partner, familie of vrienden met BeautyCadeau: het ideale cadeau voor elke gelegenheid.

Deze cadeaubon is vrij te besteden bij alle fysieke winkel van Rituals én in de online shop. Ideaal als je een betekenisvol cadeau wilt geven, maar niet kan kiezen uit het enorme assortiment van Rituals.

Vind geluk in de kleine dingen

Het zijn de kleine, dagelijkse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Transformeer deze dagelijkse handelingen tot een betekenisvol moment en vind geluk in de kleine dingen. Waan jezelf in een wellness met heerlijke bad- en doucheproducten, luxe handdoeken  en een superzachte badjas. Omring jezelf met het bijzondere parfum van de geurkaarsen  en geurstokjes van Rituals of zorg voor een unieke geurbeleving met de stijlvolle aroma diffuser

Beautycadeau verzilveren bij Rituals

De luxe producten van Rituals zijn het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Vind je het moeilijk om het juiste cadeau te vinden? Verras iemand met BeautyCadeau en laat hem of haar zelf het perfecte cadeau uitzoeken. Zo geef je meer dan een uniek cadeau, je geeft een ervaring om bewust te genieten van de kleine momenten in het leven.

Met BeautyCadeau geef je iemand altijd zijn of haar favoriete RITUALS product! Via onze locatiezoeker vind je een RITUALS bij jou in de buurt.